امروزه با پیشرفت تکنولوژی و دردسترس بودن نت بدونه محدودیت در گوشی های هوشمند و با توجه به این که قشر وسعیی از مردم در همه سنین از این پیشرفت بهره می برند , طراحی اپلیکیشن بسیار باب شده و در برخی اوقات استفاده از آن ها بسیار راحت تر و سریع تر از استفاده از وب سایت ها و دیگر منابع است .
از بارزترین ویژگی های طراحی اپلیکیشن موبایل اندروید می توان به دردسترس بودن بدونه نت و مهم تر از آن همراه بودن همیشگی اپلیکیشن موبایل در گوشی افرادی است که آن را برای یک بار در گوشی خود نصب کرده اند و این خود باعث احساس نزدیکی بیشتر کار بران مورد نظر شما با فعالیت و حیطه کاری شماست و در حقیقت از این باب می توان نوعی برند سازی نیز انجام داد .
برای همه سیستم عامل های موبایل می توان اپلیکیشن طراحی نمود اما با توجه به این که بازار اصلی در دنیا با درصد قابل توجهی اختلاف از رقبا دست اندروید است و بعد از آن آی او اس مورد توجه کاربران است بازار طراحی اپلیکیشن هم دست این دو سیستم عامل است و بر اساس آن ها طراحی می شود .
اما با وجود مشکلاتی که یکی از آن ها داشتن اپل ایدی برای آی او اس است , طراحی اپلیکیشن موبایل مورد توجه برنامه نویسان و شرکت های نرم افزاری قرار گرفته است .
طراحی اپلیکیشن موبایل کاملا متناسب با نوع وب سایت شما صورت می گیرد و امکان مچ شدن و لینک دادن بین آنها وجود دارد و در صورتی که نیاز به طراحی بدونه توجه به وجود سایت باشد می توان آنرا با تمام ویژگی هایی که در قالب یک طراحی سایت حرفه ای است طراحی نمود .
در برخی از منابع و شرکت نرم افزاری از اپلیکیشن موبایل با عنوان
اگر طراحی موبایل اپلیکشین همانند یک کاتالوگ ساده و برای مثال فقط جنبه بصری محصولات یک شرکت را به تصویر بکشد بله می توان آنرا کاتالوگ موبایل نامید اما اگر طراحی اپلیکیشن انجام شود برای مثال طراحی اپلیکیشن موبایل یا طراحی موبایل اپلیکیشن که باید انواع فرآیندها , پروسه ها , و روند های کاری را پیاده سازی کند و یا حتی از شما آزمون بگیرد و جواب آزمون را برگرداند دیگر نمی توان آن را موبایل کاتالوگ نامید , طبیعتا هیچ کاتالوگی نمی تواند با کاربر به این شکل ارتباط بر قرار کند .
اپلیکیشن ,موبایل ,طراحی ,توان ,ها ,توجه ,می توان ,اپلیکیشن موبایل ,طراحی اپلیکیشن ,از آن ,در گوشی ,طراحی اپلیکیشن موبایل
درباره این سایت